sko-online

Tøj

Gå ikke glip af den nyeste trend, det nyeste hit indenfor modetøj, den bedste kvalitet og det nyeste af det nye. Shop online og se alle de nye såvel som gamle klassiske tøjmærker indenfor kvalitets modetøj til alle. Store som små, høj som lille her finder du alt hvad du mangler af lækkert tøj.

Vintertøj
Vinteren i Danmark kan være meget varierende. Nogle år er den meget mild, hvor den andre år er rigtig hård, og vi har sne indtil marts. De år, hvor vejret bare er koldt og sneende, kræver det, at man har noget ordentligt tøj, som kan holde kroppen tør og varm. Den ideelle måde at gøre dette, er ved at have 4 lag på, som nemt kan tages af og på, hvis vejret skulle være meget omskifteligt.
Det inderste lag bliver også kaldt basislaget. Dette skal lede fugt væk fra huden, så denne holdes varm og tør. Til dette er uldundertøj meget effektiv. Det næste lag, mellemlaget, skal binde fugt fra kroppen og isolere luften. Her kan man for eksempel bruge en sweater eller en fleecejakke. Yderlaget skal beskytte mod vind, regn og slid. Her kan man faktisk bare vælge at bruge regntøj, hvis det ikke er for koldt i vejret. Det sidste, lag man kan benytte, er forstærkningslaget, som er godt til meget koldt vejr. Her kan der for eksempel være tale om en dunjakke eller lignende.
Foruden ovennævnte tøj, så skal man selvfølgelig også have hue, vanter, halstørklæde/halsedisse, samt uldsokker og fantastiske Ecco sko, som kan holde kulde og fugt ude. Der findes altså meget forskelligt vintertøj, som man kan erhverve sig for at holde kroppen dejlig tør og varm.