sko-online

Makeup

Blush

Blush er det vi på dansk kender som kinderødt, som bruges primært af kvinder til at få mere glød. Blush ligges ofte på kindbene eller på kinderne, alt afhængigt af hvilket udtryk og look man går efter. I dag kan man stort set få blush’ i alle farver, så man kan finde en det passer flot til ens hudtone, samtidig med at man kan skabe mange forskellige looks.

Eyeliner

Eyeliner er øjenmakeup, som bruges til at fremhæve øjnene betydeligt. Man kan få eyeliner i fastform og som flydende. Den i fastform er helt sikkert nemmest at styre, men man kan lave nogle rigtig fede udtryk med den flydende, da den er er nemmere at lave detaljer med. Man kan få eyeliner i alle tænkelige farver, så man til enhver tid kan skabe et udtryk, der matcher ens tøj og begivenheden.

Læbestift

Læbestift er et kosmetikprodukt, der bruges til at fremhæve læberne på piger og kvinder. Man kan få mange typer læbestifte; matte, blanke, med glimmer, kort eller lang holdbarhed mm.. Desuden kan man få læbestifte, som også er plejende for læberne, så man ikke oplever tørre læber dagen derpå, og derudover finder der selvfølgelig læbestifter i alle tænkelige farver, så man kan skabe et helt unikt udtryk.

Mascara

Mascara er et kosmetikprodukt, der bruges til at mørkne, lysne eller farve øjenvipperne. Derudover kan nogle mascaraer også fortykke og forlænge vipperne. Alle mascaraerne er dog med til at fremhæve vipperne, så øjnene bliver ekstra tydelige. Ikke nok med at mascara skaber drama, så er nogle af typerne også sunde for øjenvipperne. Hvilken mascara, der passer til en, afhænger af ens behov, men der er altså en til ethvert behov og man kan også få makeup rejsetaske

Øjenskygge

Øjenskygge er noget makeup, som bruges til at ligge på øjenlågene, så man får skabt noget drama omkring og opmærksomhed på øjnene. Man kan både få øjenskygge som creme, stift og fast pudder. Hvilket der fungere bedst er en personlig smagssag. Desuden kan man få øjenskygger i alle regnbuens farver, og på denne måde kan man altså kreere nogle helt exceptionelle looks.

Foundation

Foundation er en slags creme, som man bruger til at få et glat og perfekt hed i ansigtet. En foundation kan både være plejende for huden, samtidig med at den dækker små urenheder og lignende perfekt. Man kan få foundation i stort set alle hudtoner, så alle har mulighed for at få en fejlfri hud, uden at det se kunstigt eller mærkeligt ud.

Lip gloss

Lip gloss er et kosmetisk produkt til læberne, som giver dem et skinnende og blankt udtryk, nogle gange med lidt farve i. En lip gloss er oftest flydende i konstistensen, hvilket gør den rigtig nem at påføre, så den også ligger flot på læberne. Man kan dog få lip gloss i mange fine nuancer, som passer til forskellige hudtoner, outfits og begivenheder, så man kan få en til enhver tænkelig situation.

Neglelak

Neglelak er en lak, som man kan lægge på tå- og fingernegle, som lige kan sætte prikken over i’et på ens outfit. Man kan få rigtig mange forskellige neglelakke. Nogle matte, andre blanke, nogle med glitter og andre selvlysende. Desuden kan man jo få neglelakke i alverdens farver. Hvis man er rigtig god til at lægge lakken, så kan man kombinere farverne, og derved kreere noget helt unikt og rigtig fedt.